DIRECT AAN DE SLAG?

"ALS JIJ DE LEIDING NIET NEEMT, WORDT IE AUTOMATISCH OVERGENOMEN..."

 

 

Ieder mens heeft van nature de behoefte aan invloed;

Invloed uit kunnen oefenen. Het gevoel van ‘grip hebben op’ en de regie kunnen voeren over je leven!

Als jij je leven niet stuurt, zullen anderen of situaties je leven gaan sturen en heb je het gevoel dat je geleefd wordt.

Investeer jij niet in jouw persoonlijk leiderschap, dan wordt de leiding vanzelf overgenomen.

Zelfsturend vermogen wil zeggen dat je bewust nadenkt over je volgende stap, over hoe je reageert op situaties en dat je de dingen doet die nodig zijn om je doelen te bereiken. Dat je jezelf realiseert dat je altijd een keuze hebt. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw gedrag en je mindset ownen door écht te weten wie je bent!

 

 

ZELFKENNIS EN LEIDERSCHAP

 

Tijdens de coach opleidingen die ik volgde werd me pas echt duidelijk hoe belangrijk het is om vanuit je kernwaarden te leven. Zonder richting geen balans.

 

Iets wat ik altijd heb gedaan en soms als ‘hard’ werd ervaren, maar uiteindelijk de meest respectvolle manier van leven is! Duidelijk. Consequent. Voor jezelf en voor anderen.

 

Als jij geen leiderschap neemt over je leven en je keuzes, gaan anderen het automatisch voor je doen.

 

Je komt bij mij dus niet weg zonder volledig helder te hebben welke drijfveren en kernwaarden jij hebt en te begrijpen wat ze voor jou betekenen en hoe je invulling geeft aan een leven dat hier congruent aan is.

Met mijn intrinsieke motivatie om mensen en vraagstukken te doorgronden en mijn no-nonsense denkwijze, weet ik snel de vinger te leggen op het echte probleem achter het excuus.

De combinatie van mijn eerlijke, directe communicatie en mijn sterk empathisch vermogen, zorgen ervoor dat ik je een kritische, maar liefdevolle spiegel kan voorhouden.

 

 

De afgelopen jaren heb ik veel ambitieuze millenials mogen begeleiden bij hun proces om zichzelf beter te leren kennen en waardoor ze zichzelf bewuster en effectiever konden gaan aansturen.

Alles wat met gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling en/of mindset te maken heeft; het is mijn nieuwe verslaving geworden.

Ik vind het bijster interessant hoe wij als mensen werken. Hoe we het resultaat zijn van wat we denken/geloven en hoe lastig het is om een nieuwe, helpende waarheid te vormen.

Weet je, ons brein is dan niet gemaakt om ons gelukkig te maken, maar als je de processen wat beter leert begrijpen en de impact van je mindset ontdekt, kun je het jezelf een stuk makkelijker maken!

Mijn specialiteit ligt bij het ontwikkelen van individuele zelfsturing en persoonlijk leiderschap.

Ik laat je de discussie met jezelf voeren om ongewenste patronen en remmende overtuigingen om te buigen naar een nieuwe manier van denken. Met bewezen en effectieve leermodellen gaan we aan de slag om de doorbraak vanaf de juiste niveaus aan te pakken. Je krijgt meer grip op je eigen breinprocessen en ontwikkelt een next level manier van communiceren met jezelf en met anderen.

Met de combinatie van 1 op 1 coaching en mijn online mindset (video) training in de Zelfsturing Academy, heb jij de garantie dat je het beste uit jezelf leert halen en de regie (terug) gaat nemen over je leven!

 

CUT THE CRAP

Individuele zelfsturing is een competentie die je zult moeten ontwikkelen. Persoonlijk leiderschap is zoiets als topsport.

En iedere topsporter heeft een coach.

 

Als je gelooft dat je door het lezen van een gratis e-book of een online cursus van €50,- de transformatie gaat bereiken waar je op hoopt…

Think again! Geen doorbraak zonder confrontatie. Als je echt voor jezelf wil kiezen en met (com)passie voor je groei en geluk wilt gaan, gun jezelf dan die investering in….; JEZELF!


ALLE LIEFDE BEGINT BIJ DE LIEFDE VOOR JEZELF

 

 

Ben jij iemand die twijfelt over investeren in je levensgeluk?

Lees dan even wat mijn eerdere klanten zeggen:


DAT WIL IK OOK!

LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER OM EEN MATCH CALL IN TE PLANNEN.

 

(uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens en blijven deze privé)

 


WIL JIJ JOUW ZELFSTUREND VERMOGEN NAAR DE NEXT LEVEL TILLEN?

 

Laat mij je helpen om deze skill te gaan ownen.