Je wilde gaan ondernemen om geld te verdienen met dat wat jij het aller leukste vindt om te doen.

Niet om een overwerkte vrijwilliger te zijn in je eigen bedrijf!

 

Je bent klaar met druk zijn en wil 'gewoon' graag de energie en het zelfvertrouwen voelen om slimme en eigen keuzes te gaan maken.

 

 

 

Zit je dan, met al je plannen en je dromen... En ondertussen blokkeer je enorm! Eigenlijk weet je wel dat je jezelf behoorlijk in de weg zit, maar iedere keer dat je het gevoel hebt er weer opgeladen voor te kunnen gaan met nieuwe energie, steken er weer nieuwe (of dezelfde) overtuigingen de kop op waardoor je vooral hard blijft werken en niet per se effectiever.

 

Je volgt veel trainingen en cursussen om jezelf te ontplooien, maar toch kom je niet in de juiste actie- stand.

 

Persoonlijke ontwikkeling is iets waar jij van houdt en tja, als je er eenmaal aan begonnen bent, heb je die APK regelmatig nodig! Want jij bent je steeds bewuster van je eigen blokkades. Maar ze altijd even efficiënt aanpakken, blijft voor iedereen lastig. (hallo blinde vlekken en keihard ingesleten overtuigingen!)

 

Ooit uitgeleerd op dit vlak? Nope. Het is zelfs zo; NEW LEVEL, NEW DEVIL.

 

Zeker als multipotential of multipassionate sta jij vaker dan veel anderen wéér aan de start van een nieuwe en spannende fase. Geloof me, ik weet maar al te goed hoe fijn het dan kan zijn als er dan een objectieve, fijne gesprekspartner (en coach) met je mee kan denken en sparren.

 

Oké, jij voelt aan alles dat je bepaalde denkprocessen en (irritante) stemmetjes in je hoofd weer dient om te buigen naar een ander niveau om te gaan doen wat je het aller liefste doet en dit tot een succes te maken. Meer genieten, meer lef, effectievere keuzes... Ga zo maar even door.

 

Het is tijd om uit je veilige bubbel te stappen en de koe bij de horens te vatten, te beginnen bij het begin; bij JEZELF! Tijd voor die adempauze en wat overzicht. Want het aanmodderen, het uitstellen, je onzekerheid en/of het perfectionistische gedrag dat ervoor heeft gezorgd dat je nu nog (steeds) wordt geleefd, ben je nu in ieder geval zat!

 

Je bent klaar met druk zijn en wil 'gewoon' graag de energie en het zelfvertrouwen voelen om slimme en eigen keuzes te gaan maken. Jouw huidige situatie is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Maar je kunt iedere dag kiezen om een andere koers te gaan varen.

 

Hoe lekker zou het zijn om makkelijker en veerkrachtiger ANDERE keuzes te kunnen en durven maken, die passen bij jouw persoonlijkheid?!

Want weet je; vaak ben je al veel dichterbij dan je denkt! Slechts een paar bull-shit gedachten verwijderd van het doorbreken van die rem...

 

Gun jij jezelf een liefdevolle schop onder je hol? Even dat spiegel momentje waardoor je weer voelt; 'Oh ja, het kan gewoon zó!'

 

 

Plan jouw gratis

Misschien baal je best een beetje van jezelf en heb je last van je eigen bull-shit gedachten… Of misschien nog niet, omdat je ze zelf nog niet als bull-shit, maar als realistische en nuchtere raadgevers ziet. (lang leve de zekerheidszoekers!)

 

Hoe dan ook heb je in de loop der jaren allerlei overtuigingen en denkbeelden verzameld over jezelf en over alles wat je tegenkomt/ervaart.

 

  • Ik kan dit niet goed > Dat juist wel…
  • Dit heeft geen zin > Dat wel…
  • Ik durf dit niet > Dat wil ik wel proberen…
  • Dit is niet mijn ding > Dat past bij mij…

 

Overtuigingen die je wereld overzichtelijk maken en je geregeld helpen, maar ze kunnen je ook blokkeren! Ze zitten je groei en tal van mogelijkheden vaak in de weg.

Jij bent het resultaat van je gedachten.

 

Gedachten zorgen nou eenmaal vaak voor (denkbeeldige) problemen. Met onze gedachten wekken we onze emoties op.

 

Ruim 85% van onze emoties wekken we op met onze gedachten. Met gedachten dus… Geen FEITEN!

Laten we dat even naar het positieve trekken:

Jij bent je eigen probleem en daarmee ook je eigen oplossing!

 

Hoe lekker is dat? Die gedachten gaan dan niet zomaar weg (daar is geen pil of knopje voor), maar je kunt er wel veerkrachtiger en flexibeler mee om leren gaan.

 

Alleen tja… Hoe ontdek je zelf je eigen blinde vlekken? Uhm.. NIET. Dat is waarom het blinde vlekken zijn. (duuuhhh!)

Dus waar begin je met het vrijmaken van de weg? Hoe kick je al die beren aan de kant?

 

Ik help je graag!

In slechts 1 sessie prik ik door jouw bull-shit gedachten heen; maak ik je ervan bewust. En weet ik zeker dat je daardoor door je eerste blokkades heen kunt breken en al direct anders naar je struggles zult kijken.

 

Ben jij enerzijds nog sceptisch, maar voel je ook dat het tijd is om jezelf uit te dagen als je het ANDERS wilt?

Plan dan nu een gratis Kick-Start gesprek in! Ook… Nee, JUIST als je dat best spannend vindt!