Je hoofd legen met de SHIT-LIST

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 09:18

Er zit zóóóó véél in ons hoofd! Man, word jij er ook niet regelmatig helemaal gestoord van!? Hoe vaak concludeer je wel niet aan het eind van de dag dat je echt ‘heul veul’ gedaan hebt, maar eigenlijk zeg maar he-le-maal NIKS!!?? Ken je wel, toch? (Ja, duuuh)

 

Maar hoeveel van die ‘dingen’ blijken eigenlijk te onzinnig voor woorden? Voor welke dingen heb jij jezelf alwéér voor het karretje laten spannen? Hoe komt het dat het project waar je écht aan wilde beginnen (al 3 maanden geleden!), nog steeds niet meer dan een idee in je hoofd is? Wie ben je allemaal aan het pleasen? En waarom?!

 

Onze hoofden zitten overvol met onbelangrijke zaken. Daarbij wil het feit dat we gewoon een shitty druk leven hebben en met andere mensen leven die óók van alles van ons nodig hebben.

 

Ennnnn dan wordt het grootste gedeelte van die chaos vooral ook nog ingenomen door duizenden gedachten en overtuigingen, waardoor we onszelf remmen, ergens niet aan (durven) beginnen en onszelf (nou ja, dat doen die stomme overtuigingen in je hoofd dus) voorhouden dat we op dat moment echt niet meer of anders konden....

Tja, lekker dan. Maar daar zit je met al je onrust en onvoldane gevoel. Bleh!

 

Met de Shit-list uit de gratis GET YOURSELF 2GETHER training word je d.m.v. simpele vragen getriggerd om je hoofd even helemaal te legen! Nou ja, het komt in ieder geval óók op papier te staan! 

 

Wees eerlijk en zoek je antwoorden in alle hoekjes van je hoofd! Ook die dingen die ergens achterop zijn geraakt verdienen een plekje op je shit list!

 

Je ruimt letterlijk je hoofd even op!

 

En nog leuker wordt het als je daarna door gaat naar de volgende stappen, waarin je een deel van deze chaos zo weg kunt smijten (met je Fuck-it-list) en eindelijk weer oog kunt hebben voor de dingen die er écht toe doen (met je Fuck-list)!

 

Iets voor jou? Meld je aan voor de gratis training.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.