Het 'Tering Topper' principe

Gepubliceerd op 20 september 2019 om 10:08

‘Teringtopper’!

Een voor mij tot kort geleden onbekend begrip, maar tijdens het schrijven van deze introductie, word ik overvallen door een soort mix van verbazing en opluchting dat de autocorrect geen rode puntjes onder het begrip zet! Het is dus gewoon een correct (nou ja; geaccepteerd) woord. Yes! Want met dit woord wil ik jou graag in het zonnetje zetten;

 

Je vertellen dat je een topper bent. 

Je het compliment geven dat je het in dit hectische leven tering goed doet en je bewust maken van dit feit. 

Nog zo veel shit te regelen in je leven. Tuurlijk. Nog duizenden uitdagingen aan te gaan... Nog zoveel te overwinnen... Jup!

 

Maar door eerst de dankbaarheid te voelen van wat er al allemaal is, te accepteren en vooral te bewónderen wat je al allemaal voor elkaar hebt gebokst tot dit punt in je leven, wil ik je de zelfwaardering laten voelen die er best even mag zijn om je in je kracht te zetten! Geef jezelf eens een schouderklopje, teringtopper. Wat ben je toch fantastisch!

 

Over de ‘geboorte’ van dit teringtopper principe lees je meer in mijn volgende blog.

 

In ieder geval; ik besloot hier iets mee te willen doen. Ik ben zelf zo iemand die het best moeilijk vindt om een compliment in ontvangst te nemen. Laat staan mezelf er één te geven. Herkenbaar?

 

Maar de luchtigheid die ‘teringtopper’ met zich meebrengt, spreekt mij aan. Die laat ik toe. En ieder compliment dat erachter aan komt, kan ik beter omarmen. 

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die veel te veel bezig is met alles wat nog moet gebeuren, wat ik nog moet en wil bereiken. 

Dat maakt me vaak ontzettend onzeker en onrustig. 

Maar stil staan bij wat al allemaal wél is gelukt en wél goed gaat, is zo’n goede en bevrijdende basis om op door te kunnen!

 

Dus ik introduceer het tt-lijstje; het teringtopper lijstje waarmee je even aandacht kunt besteden aan je eigenwaarde. Stil staan bij de topprestaties die je eigenlijk maar als vanzelfsprekend beschouwd, maar waar je jezelf echt wel even de veren voor in je reet mag steken! 

Je moet nog héél veel doen. Er staan nog bergen op je te wachten. Ja, dat heet het leven. Maar jij kunt dat aan, teringtopper!

 

Ook toe aan wat meer zelfwaardering? Gewoon wat meer van jezelf houden, omdat je eigenlijk kots neigingen van deze zin krijgt en dús te weinig om jezelf geeft!

Waarschijnlijk is je antwoord nu nog steeds geen 'ja', want anders was je nu nog niet zo ver in dit bericht... Dus ik stel de vraag iets voorzichtiger:

Wil jij even helder op papier krijgen dat je al best wel een flink aantal prestaties hebt bewerkstelligt de afgelopen tijd, zonder dat je het misschien bewust door hebt gehad en je einddoel nog niet hebt behaald...? 

Inzien dat je iedere dag, iedere week eigenlijk hartstikke goed bezig bent! Ook al spreek je jezelf anders toe en voelt het (nu nog) niet zo.

 

Volg dan het gratis GET YOURSELF 2GETHER online programma, waarin het teringtopper lijstje zéker voorbij komt!

Meld je gratis aan en verras jezelf even met het "Wow, ik ben inderdaad wel een teringtopper” gevoel!

 

Liefs, Marinza


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.