Op Tinder & the rebound guy

Gepubliceerd op 6 maart 2019 om 10:32

Oh, wat weet ik het nog goed… Al kort na mijn scheiding zat ik op Tinder. Iets met nieuwsgierigheid. Internet daten bestond nog niet toen ik een relatie kreeg met mijn ex-man.

Nu kon ik EINDELIJK eens een kijkje nemen in de wereld van de online vleeskeuring, waar iedereen het over had. – Ehm, ja, ik ben er inmiddels ook achter hoe vreselijk het is, hoor! Maar toen, ruim 2 jaar terug meldde ik me hoopvol aan! -

Oh, wat weet ik het nog goed… Al kort na mijn scheiding zat ik op Tinder. Iets met nieuwsgierigheid. Internet daten bestond nog niet toen ik een relatie kreeg met mijn ex-man.

Nu kon ik EINDELIJK eens een kijkje nemen in de wereld van de online vleeskeuring, waar iedereen het over had. – Ehm, ja, ik ben er inmiddels ook achter hoe vreselijk het is, hoor! Maar toen, ruim 2 jaar terug meldde ik me hoopvol aan! -

 

En eerlijk is eerlijk, dat was best even genieten! Waar maakte ik me eigenlijk druk om? Mensen, de héle f*cking wereld zit op Tinder! OMG, zóóóóóveel mannen! En hoe vermakelijk om te zien?! De eerste keer dan, hé. Dan is het nog leuk om mannen voorbij te zien komen die blijkbaar echt indruk denken te maken door o.a.;

  1. Met half afgesneden 7 jaar oude vakantie foto’s (en de arm van hun ex nog om hen heen), te laten zien dat ze van reizen houden…
  2. Met hun hond tongend knuffelerig over willen komen(ook erg sexy!)…???
  3. Knuffelend met de kat (oeh, zo mannelijk!) in het donker op de foto staan. Why?
  4. En de aller beste, woest aantrekkelijke foto’s; mannen in korte ruitjesbroeken die trots met die gigantische zelf gevangen snoek op de foto staan!
  5. En er is ook nog keuze uit mannen met een rood, bezweet, dronken, feestend hoofd mét een halve liter bier aan de mond (met een beetje geluk, in carnavals outfit).
  6. En dan al die torso’s, zonder hoofd erbij!?!? #ookeenkeernaardesportschoolgeweest…. Of juist; #gaanderseersteenkeernaardesportschoolvoordatjejezelfnaaktoptinterzet
  7. Oh ja, Tinder schijnt ook de ideale plek te zijn om je voor te doen als Christian Grey (Fifty Shades) en SM oproepjes te doen. #wantvrouwenvindendattocheengeweldigefilm

 

Ik was in 1 treinrit he-le-maal op de hoogte van al het mannelijk schoon én uitschot dat, net als ik, vrijgezellig in de wereld van Tinder rond hing…. Welcome to the club!

Maar goed, ik ben afgedwaald. Nu weet ik het weer; ik moet gewoon écht nog eens die Tinder-Avonturen-Triologie gaan schrijven. Ik barst echt van de super vermakelijke verhalen! Maar écht véél verhalen! Hahahaha.

 

Nu terug naar die eerste swipe sessie!

Want tussen alle meuk, zag ik ook meteen die ene kop (kwijl, kwijl…)! Deze man…. Whaaaah! Die foto’s waren gewoon gekopieerd uit mijn dromen. Zo! Lekkerrrrrrrr…. Wel een beetje oud, maar ach. Wat is leeftijd als je er zó uitziet!? Oké, naar RECHTS dus. Hartje. Hell yeah, you candy!

Meteen een match! Whaaaaaaat?! Oké, lichte paniek. Dit wordt je eerste Tinder gesprek, Marinza. Klaar voor?! Wat zijn de Tinder regels? Uuuhhh, boeie! Pas als HIJ begint met chatten natuurlijk, he…. En ja hoor, daar istie meteen! Oeps! Daar gaan we….

 

(Uren lange chat sessies volgde… Over naar What’s App…. Aan het typen…. Aan het typen…etc. etc.)

 

Mijn eerste Tinder match, werd mijn eerste Tinder date. Al verliefd voordat we elkaar live gezien hadden! En die eerste date? Pffffff…. Wegdromen in ogen, vlinders in de buik, spierpijn in m’n kaken van het lachen…. Zo, dát was lang geleden! Die blik in zijn ogen, die stem… Een plasje water was ik… Maar wel met bubbels! Wat voelde dit heerlijk!

 

Hotel de botel was ik op deze J.

 

Meerdere dates volgde.

 

Ineens vergat ik de ellende waar ik eigenlijk in leefde (iets met een kersverse scheiding!) en ik huppelde weer door de dag met een big smile op m’n gezicht en levendige, zoetsappige verhalen waarmee ik iedereen om me heen de hele dag belaagde! (sorry nog, vrienden en collega’s!)

Mezelf realiserend dat dit ‘THE REBOUND’ was, genoot ik van ieder moment!

 

Totdat het sprookje ineens was afgelopen… Met één of ander vaag en veel te heftig verhaal, moest J. door omstandigheden ineens het contact ‘on hold’ zetten… Hij wilde wel, maar het kon niet… Bla, bla, bla. Ooooooké…. En blind van verliefdheid, zoals je kunt verwachten bij je #rebound, bleef ik naïef op hem wachten en geloven in de lieve appjes en filmpjes die hij bleef sturen…. #missyoutoo.

Nou ja, zo zielig ging het er ook weer niet aan toe… Ik dook al gauw Tinder weer op en vermaakte mezelf prima met de ene Tinder match na de andere en alle reuze interessante dates die daaruit volgde (maar HET allemaal niet waren….)

Maar J. bleef mijn ‘rebound brein’ domineren. Hij was HET toch écht. Al die andere mannen waren maar ‘mwah’ en het was telkens weer gauw afgelopen met de pret. Al zorgde het voor fenomenale gebeurtenissen! (note to self: dus écht nog een keer alle Tinder date verhalen bundelen!)

 

Pas toen ik mijn leven weer een beetje op orde kreeg en er achter kwam dat  J. mij had geblokkeerd op instagram (#forreal?!) en ik via de insta van een vriendin zag dat hij allang weer een vriendinnetje had, viel het kwartje echt; End of the rebound fantasy…. CUT! Hahaha, wat een zielig verhaal… Dat je als man van 48 (mét 2 dochters) niet je ballen bij elkaar kunt rapen en zeggen hoe het ervoor staat. Ik heb hem zelfs nog de kans gegeven, hoor. Door te doen alsof mijn neus bloedde en  hem te appen hoe het met hem gaat en dat ik hem graag weer wilde zien. Ik kreeg terug dat hij en zijn dochters het nog steeds heel zwaar hadden na de vreselijke gebeurtenis waardoor ons contact werd verbroken. Dat er misschien over een tijdje weer ruimte voor zou zijn… Yeah right! Dickhead! #liarliar.

 

Ik heb het er maar bij gelaten…. Hij verdient het niet eens om te weten dat ik ergens echt nog zo stom was om te geloven dat hij en ik voorbestemd waren. Hahaha.

Maar ik kon het in ieder geval nu ECHT afsluiten.

 

Bedankt J., dat je mijn #rebound was.  Bedankt voor de paar mooie momenten die dat gaf, dat ik kon voelen dat de wereld gewoon door draaide en ik nog vol liefde zit, én bedankt voor de reminder dat ik probeer mijn zoon met meer manieren op te voeden (hehehe).

 

En omdat ik mezelf wilde bewijzen dat er toch écht ook hele leuke mannen op Tinder rond hingen en er dikwijls echte liefde ontstaat uit Tinder, heb ik nog even volgehouden op de dating app.

Maar hé, het was lachen. Het was vermakelijk en gezellig. Goed voor mijn zelfvertrouwen en mensenkennis. Regelmatig lekkere afleiding… Maar dóóóódelijk vermoeiend! Een vreselijke verslaving….

 

Hallo, ik ben Marinza en ik ben al 210 dagen Tinder vrij… 😉

 

En toch stiekem pro-Tinder, hoor! (En Tinder pro ondertussen) Anno 2019 moet je het toch in ieder geval een keer geprobeerd hebben als single; online daten. Dus mocht je zelf nog geen ervaring hebben, neem vooral een kijkje! #gewoonomdathetkan

Wel ervaring op Tinder? Heb jij nog leuke of opmerkelijke verhalen te delen? Is jouw Tinder hart al gebroken? Hoe is het met jouw rebound afgelopen?

Laat hieronder even een reactie achter om ons mee te laten smullen! Ik ben benieuwd….

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.