Blog

In mijn blogs kan ik heerlijk mijn ei kwijt over alles wat ik wil delen over mijn leven als (single) moeder, waardevolle levenslessen, vriendschappen, date verhalen en het behalen van successen.

Ook lees je hier wat achtergrondverhalen die horen bij de coach- en trainingstechnieken die ik toepas. (zoals de shit-list en de fuck-list)

 

Tijdens een periode met heftige veranderingen, zoals een scheiding, het starten van mijn eigen bedrijf en werken aan de relatie met mijn moeder, raakte ik gefascineerd over alles wat te maken heeft met mindset en gedragsverandering.

Hopelijk kan ik je inspireren, motiveren en vooral in beweging brengen om zelfverzekerd keuzes te gaan maken vanuit je hart, die écht bij jou passen!

Gelukkig word je door jezelf te blijven...

 

Hoe ik blijf werken aan een mindset die mijn mindfuck aan kan, lees je hier:


Story time

Op Tinder & the rebound guy

Oh, wat weet ik het nog goed… Al kort na mijn scheiding zat ik op Tinder. Iets met nieuwsgierigheid. Internet daten bestond nog niet toen ik een relatie kreeg met mijn ex-man.

Nu kon ik EINDELIJK eens een kijkje nemen in de wereld van de online vleeskeuring, waar iedereen het over had. – Ehm, ja, ik ben er inmiddels ook achter hoe vreselijk het is, hoor! Maar toen, ruim 2 jaar terug meldde ik me hoopvol aan! -

Lees meer »

Mijn verhaal - Met vallen en opstaan

Alle heftige gebeurtenissen en tegenslagen hebben mij sterker gemaakt. Inmiddels ben ik zo ontzettend dankbaar voor al die klote momenten en mensen die mijn leven gepasseerd zijn en verrijkt hebben. Nu zie ik wie ik erdoor geworden ben en dat ik dat ZELF gedaan heb dankzij mijn mindset en alle keuzes die ik daardoor heb gemaakt! Dat geeft zoveel kracht.

Lees meer »

Mindset (met praktische tips)

Ready, (mind) set, go!

Hoe mooi je goede voornemens ook zijn, één ding is zeker; ook 2020 ben jij ingegaan met je reptielenbrein en dit stukje brein 🧠 zal er alles aan doen om jou in je comfortzone te houden en je goede voornemens te saboteren!

Lees meer »

Je hoofd legen met de SHIT-LIST

Er zit zóóóó véél in ons hoofd! Man, word jij er ook niet regelmatig helemaal gestoord van!? Hoe vaak concludeer je wel niet aan het eind van de dag dat je echt ‘heul veul’ gedaan hebt, maar eigenlijk zeg maar he-le-maal NIKS!!?? Ken je wel, toch? (Ja, duuuh)

Lees meer »

Meer inspiratie?

Ook op instagram neem ik je mee in mijn verhalen, belevenissen en deel ik mindset tips. Volg jij me al? @met_marinza

Reken af met je uitstelgedrag en manage je mindset als een baas!

Met meer rust en overzicht keuzes maken die echt bij jou passen?

Klik op het e-book om deze gratis te downloaden.